FTC 2026–27 BIOBUZZ
Events, teams & awards
Do teams have to attend the Initial Interview to be eligible for judged awards?
Answer last refreshed .
Answer
Yes, teams must participate in an Initial Interview to be eligible for Team Judged Awards.
According to rule A203, to be eligible for Team Judged Awards, a team must participate in an Initial Interview.
Additionally, as stated in Section 6: Awards (A), a team who does not attend their Initial Interview is not eligible for awards.
Sources
- 3.2 Awards Eligibility Rules
- 6.1.2 Initial Interview
- A204 * Have the right resources available for your Initial Interview.
- ftc archive 2027 event judge quickstart
According to rule A203, to be eligible for Team Judged Awards, a team must participate in an Initial Interview.
Additionally, as stated in Section 6: Awards (A), a team who does not attend their Initial Interview is not eligible for awards.
Sources
- 3.2 Awards Eligibility Rules
- 6.1.2 Initial Interview
- A204 * Have the right resources available for your Initial Interview.
- ftc archive 2027 event judge quickstart
Refreshing this answer from the current index…